dissabte, 7 de febrer del 2015

Hola a tots/es rossinyols!!!

Com esteu? Nosaltres estem carregats d'energia i no parem de fer coses! Cada cop ens coneixem més i ens ho estem passant de primera!!!

Algunes de les coses que hem anat fent han sigut les segëunts:

- Hem anat al cinema a veure una pel·lícula emocionantíssima! Com que ell té la mateixa edat que la meva germana li vaig dir si hi volia anar també amb ella i amb una amiga i la veritat és que va acceptar encantat!! ;) Van estar molta estona explicant-se coses de l'institut i posant-se al dia sobre música i pel·lícula. S'ho van passar molt bé! :)

- Un altre dia vam anar a fer unes olimpíades: vam jugar a bàsquet, vam escalar, vam anar amb tirolina i vam jugar a tenis! Ens ho vam passar molt bé i, tot i que el que importi sigui això i no el resultat, cal dir que els partits van estar mooolt ajustats! A més, com que jo no practico massa sovint esport, l'esportista d'en Saladhin es va fer un fart de riure veient com esbufegava!!!

- Moltes altres coses!!! :) 

La setmana que ve  vindrà a casa meva a conèixer els animals, donar-li de menjar al burro i al cavall i a les gallines i a jugar una estona amb jocs de taula.

Fins ben aviat Rossinyols! Us anem seguint i ens agraden molt els vostres blogs!

Mar i Salhadin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada