dissabte, 28 de març del 2015

Hola de nou!!!!!

Ara que ja s'acosta el bon temps hem aprofitat per fer coses a l'aire lliure! Com que a en Saladhin no li agrada anar a pujar muntanyes ni fer rutes (quina llàstima..!) hem buscat activitats alternatives que ens han agradat d'allò més!

Una d'aquestes activitats hem aprofitat per fer-les a la Bisbal, ja que allí s'organitzava la gran Festa del Foc i vam pensar que seria una bona idea anar a berenar i després anar a veure l'espectacle! Ens vam col·locar a primera fila i vam poder gaudir de l'espectacle de llums i so que ens van oferir els dracs de la Bisbal! Els dos vam riure molt perquè a mi em fan molta por els petards i cada vegada que sentia un soroll fort donava un bot!

Aquí us deixem algunes de les fotos que ens vam fer tot mirant l'espectacle!








A banda d'això hem fet moltes altres coses, la més destacable de les quals (per la il·lusió que li feia a en Saladhin i la quantitat de vegades que m'havia dit que volia fer-la) ha sigut anar a veure un partit del FCGirona.


Properament tenim pensat fer alguna excursió, anar a unes jornades d'esport i tornar a anar al cinema (diu que en té moltes i moltes ganes..!). Us anirem informant de tot el que anem fent!


Una abraçada molt forta de part dels dos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada